Om Visti AS

Visti AS er et rådgivende ingeniørselskap med konstruksjonssikkerhet som hovedarbeidsområde.
Vi har sentral godkjenning for Prosjektering av konstruksjonssikkerhet i tiltaksklasse 3.

Visti AS ble stiftet i 2013, og er et lokalt forankret selskap. Selskapet ble i utgangspunktet dannet for å styrke og ivareta eksisterende kompetanse innenfor prosjektering av betongelementer ved JARO AS.

Vi hadde ved oppstarten 4 ansatte, der to kom fra prosjekteringsavdeling ved betongelementfabrikken JARO AS i Alta. Arbeidsstokken ble raskt utvidet til 5. Bedriften er i dag godt etablert i markedet og har 9 ansatte, 3 sivilingeniører og 6 ingeniører. Vi har en fin blanding av nyutdannede og erfarne konstruktører. Vår fagansvarlige har arbeidet med prosjektering siden 1985.

For øvrig har vi også ansatte med erfaring fra entreprenørbransjen samt fagbrev innen tømring i tillegg til ingeniørutdannelsen. Kompetansespekteret er svært bredt, og bidrar til at vi kan løse oppgaver med spesiell fokus på enkle og rimelige utførelser på byggeplass.

Bedriften har helt siden oppstarten hatt oppdrag innenfor alle typer konstruksjoner, selv om prosjektering av betongelementer hele tiden har utgjort en stor andel av oppdragsmengden.

Vi har opparbeidet oss et godt forhold til bygningsentreprenørene i distriktet. Vi har tatt del i flere Totalentreprisekontrakter. Det geografiske området, i tillegg til Finnmark,  omfatter også Troms og andre deler av Nord-Norge.  Vi har i disse byggesakene prosjektert bygg i prefab- og plass-støpt betong, stålbygg og rene trebygg. Oppdrag med utarbeidelse av verkstedtegninger i stål og produksjonstegninger for treelementer er også noe vi etter hvert har utført på mange bygg.

Visti har holdt seg til sitt kjerneområde med prosjektering av bygg og konstruksjoner, og ønsker å spisse fokus og kompetanse på dette. Vårt mål er å tilpasse løsningene etter kundens ønsker og behov, og derfra utarbeide gode og optimale løsninger.

Visti AS er sentralt godkjent for Prosjektering av konstruksjonssikkerhet i tiltaksklasse 3.

Jaro AS er en viktig samarbeidspartner - Alltid profesjonelle og kvalitetsbevisste.

La oss kontakte deg!